Varukorg: 0 Artiklar
Checkout
Currencies:

Om oss

Sverigeslandslagstroja.com är en återförsäljare som erbjuder spännande, vackert utformade, utmärkta kvalitetströjor för alla människor. Framgången kommer med stort ansvar. Vi har ett ansvar för våra försörjningspartner, kunder och kollegor för att säkerställa att tröjor produkter produceras under acceptabla förhållanden. Detta ansvar är centralt för hur vi arbetar som företag.

Vad vi erbjuder?

1. Kvalitetsgaranti

Vi väljer produkter att sälja baserat på deras utmärkta mönster och beprövad tillförlitlighet. Därför är kvaliteten garanterad. Vårt QC-team utför en noggrann inspektion för att säkerställa att produktkvaliteten uppfyller de internationella ISO-kvalitetsnormerna. En produkt som inte uppfyller våra QC-standarder kommer att returneras för ersättning. Så vi är säkra på att varje produkt som från oss är högkvalitativ och lämplig för dig.

2.Låga priser möjliga

Eftersom vi säljer övervägande online att vi kan erbjuda en tjänst på en väsentligt lägre kostnad än traditionella tegel- och mortelhandlare som måste driva många fysiska butiker med höga hyror, löner och fördelningskostnader. Vi har inte dessa omkostnader, vi behöver inte ta ut samma höga marginaler som de behöver för att upprätthålla sina affärer.

3.Professional Packaging & Delivery

kunderna i sverigeslandslagstroja.com förvånas alltid av hur snabbt de får order från oss, även när ordern läggs över helgen. Professionell lagerpersonal tar väl hand om dina order genom att se till att de är förpackade i enlighet med våra höga krav.

4,15 dagar tillbaka och utbyte

Vi erbjuder retur- och utbytespolicy om varorna du fått är defekta. Du kan returnera det till oss inom 15 dagar för återbetalning eller utbyte, från den dag du mottog varan. Vänligen kontakta kundtjänstrepresentanten så snart som möjligt om det konstateras allvarlig skada eller uppenbar färg som är annorlunda för den mottagna produkten. Vi kommer att ordna din begäran om utbyte eller återbetalning efter felaktig bekräftelse. Du kan gå vår returpolicy för mer information.

5. Ta din integritet allvarligt

Din integritet och säkerhet är ytterst viktig för oss. Vårt mål är din fullständiga tillfredsställelse och vi är inte verksamma för att dela din information med andra. Alla personuppgifter lagras på vår säkra server med flera lager brandväggsskydd.